Vannacht staat er een rit van 183 km op het programma samen met Sander. Vanuit Roosdaal naar Temse, Antwerpen, Terneuzen, Knokke en zo naar Oostende. De nachtelijke temperaturen zullen een pak aangenamer zijn dan de 35 graden momenteel.

Deze week kozen we ook al voor een avondrit van 2u met Sander. Enkele video’s:

Je kan ons trouwens steunen in het goede doel door een gokje te wagen op mijn eindafstand binnen 3 weken. Slechts 5€ voor een gokje en je maakt kans  op een wijnmand van Wijnhuis Oinos twv 75€. Gewoon doen! Door het wegvallen van ons eet- en drinkevent, zowat onze enige resterende bron van inkomsten (naast de veiling van de gesigneerde shirts)

Enkele tips voor een gokje:

  • het huidige record staat op 516 km;
  • Ik rij mijn trainingen gemiddeld aan 25 a 26 km/u (wel nog nooit 24u gedaan)
  • Rondes van 7,3 km. Elke 4 rondes neem ik een paar minuten pauze.
  • Wanneer ik geen volledige ronde meer kan rijden op het einde binnen de tijd, dan valt de gereden afstand in die laatste ronde weg.

Nieuw shirt in de veiling:

Het nieuws bereikte me gisteren dat er een shirt van Jumbo Visma werd gesigneerd door de 6 deelnemers van de ploeg aan Milaan-San Remo. Naast dat van Wout een paar weken geleden, het 2e truitje van de ploeg in ons shirtaanbod. Gesigneerd door Wout Van Aert, Timo Roosen, Antwan Tolhoek, Paul Martens, Bert-Jan Lindeman, Amund Grondahl Jansen. Zit hier de winnaar tussen? Laat ons hopen.