Dinsdag ben ik nog in zotte temperaturen teruggekomen van de kust. 4u15′ en ACHT drinkbussen leeggedronken. Zotjes!

Momenteel heb ik een raar gevoel. Alle zware trainingen zijn achter de rug, maar ik moet uiteraard wel bezig blijven. En voor het eerst in maanden heb ik het gevoel dat ik geen zin heb om die resterende rustige trainingen nog af te haspelen. Decompressie?

Nu wordt het kwestie van alles in de startblokken te krijgen. Onze ElliptiGO nieuwe banden geven, versnellingen laten nakijken, ketting opspannen, … Verder zorgen dat alle supplementen bij mij geraken op tijd, drinkbussen, stopwatches, computers, tent, stoelen, …

Eveneens zorgen dat we op elk moment van de 24u voldoende volk hebben om alle taken in te vullen (voorrijder, 2 mensen die de rondes noteren, aanreiken van eten en drank, technische bijstand voorzien, …)

Momenteel hebben we tussen 21u en 1u ‘s nachts nog iemand nodig om foto’s en video’s  te maken. Tussen 1 en 3u ‘s nachts zoeken we nog 1 persoon om rondetijden te noteren. Zie je het zitten om een handje te helpen? Stuur gerust een mailtje via ‘Helpende handen allerlei’ via deze site.